پس از جراحی بینی جهت برخورداری از نتایج عالی و جلوگیری از بروز مشکلات، بیماران موظف هستند که مراقبت های بعد از جراحی بینی که توسط جراح متخصص ارائه می شود را رعایت کنند.
عامل تعیین کننده بینی های گوشتی و استخوانی، ضخامت پوست می باشد. بینی های استخوانی دارای پوست نازک یا متوسط هستند و بینی های گوشتی پوست ضخیمی دارند. پوست نیمه بالایی بینی یعنی همان بخشی که استخوان را پوشانده است به طور طبیعی نازک تر از نیمه پایینی، یعنی قسمتی که غضروف را می پوشاند، است.
ویژگی های بینی های گوشتی و استخوانی: در بینی های استخوانی به علت نازک بودن پوست جزئیات استخوانی از زیر پوست قابل رؤیت می باشد، یعنی امکان دارد لبه های استخوان در صورت شکستگی بینی مشاهده و لمس می شود، ضمن اینکه در نیمه پایینی به علت نازک بودن پوست، غضروف ها مستحکم و قوی هستند و پهنی و یا افتادگی در نوک بینی کمتر وجود دارد، در صورتی که در بینی های گوشتی جزئیات غضروفی و استخوانی به علت کلفت بودن پوست قابل مشاهده نیست و به دلیل سنگینی پوست معمولاً غضروف ها ضعیف و نازک هستند. به همین علت هم در این نوع بینی ها سر بینی افتاده و پهن می باشد.
عمل ترمیمی بینی تا چه حدی اثرگذار است؟
از آن جا که عمل بینی جزو پیچیده ترین جراحی ها به شمار می آید، قاعدتاً جراحی ترمیمی پیچیدگی بیشتری داشته و مستلزم این است که به وسیله یک جراح حاذق و با تجربه انجام شود.
در جراحی بینی ترمیمی، جراح باید در این زمینه اطلاعات کافی را در اختیار بیمار قرار دهد تا سطح انتظار او از این عمل غیرمنطقی نباشد ضمناً وی را از محدودیتهای این عمل آگاه سازد تا بیمار به این نتیجه برسد که حفظ سلامت بینی همراه با اصلاح نواقص بینی و ایجاد ظاهری متناسب اهمیت فراوانی دارد.
در کل میزان موفقیت این عمل، بستگی به ایرادات بینی بیمار و نیز مهارت و توانایی جراح دارد.
برای مطالعه درباره : شستشوی بینی بعد از عمل ، نحوه خوابیدن بعد از عمل ، مراقبت بعد از عمل انحراف بینی به قسمت مقالات سایت کلینیک مهر مراجعه کنید.